BCAA-poeder is een voedingssupplement dat steeds populairder wordt onder paardeneigenaren en trainers. BCAA staat voor Branched-Chain Amino Acids, oftewel vertakte keten aminozuren. Dit zijn essentiële aminozuren die niet door het lichaam van een paard kunnen worden geproduceerd en dus uit de voeding moeten worden gehaald.

Pharmahorse biedt BCAA-poeder speciaal ontworpen voor paarden. Het poeder kan worden toegevoegd aan het voer van het paard en kan helpen om spierafbraak te voorkomen en spierherstel te bevorderen na intensieve trainingen of wedstrijden.

BCAA-poeder kan vooral nuttig zijn voor paarden die regelmatig intensieve inspanningen leveren, zoals springpaarden, eventing paarden en renpaarden. Het kan ook helpen bij de opbouw van spiermassa bij jonge paarden en paarden die moeten revalideren na een blessure.

Het is belangrijk om de dosering van BCAA-poeder te volgen volgens de instructies op de verpakking en om altijd te overleggen met een dierenarts voordat je het voedingssupplement aan je paard geeft.

BCAA paard 1000 gram

o.a. verkrijgbaar bij

bol.com (€54,95)
pharmahorse.nl (€54,95)
Laatst bijgewerkt op: 26/05/2024 - 07:44

o.a. verkrijgbaar bij

bol.com (€54,95)
pharmahorse.nl (€54,95)
Laatst bijgewerkt op: 26/05/2024 - 07:44