De naam MiniHorseShop is inmiddels aangepast naar MHS Ruitersport. De collectie is doorgegroeid naar artikelen voor alle paarden, van klein tot zeer groot. Met deze groei groeide ook het MHS team achter de schermen. Zo heeft MHS een geweldig gespecialiseerd team voor haar klanten. Een team dat haar klanten graag van deskundig advies en hulp voorziet. Elk seizoen heeft MHS prachtige nieuwe collecties speciaal ontwikkeld en aangepast voor alle paarden.

MiniHorseShop is ontstaan uit de liefde voor paarden en voor minipaarden en shetlanders in het bijzonder. MHS startte haar bedrijf in 2012. MHS is de afkorting van MiniHorseShop. Er werd gedroomd van een complete MHS collectie prachtige artikelen speciaal in de kleine maatjes. MHS wilde voor haar klanten alleen het allerbeste!

De collectie van MHS bestond tot 2019 enkel uit kwaliteitsartikelen voor minipaarden, shetlanders en kleine pony’s. Deze producten werden hiervoor speciaal ontwikkeld, uitgemeten en getest. MHS fabriceert bij haar partners, welke periodiek door MHS worden bezocht. De webshop startte enkel in het Nederlands. Zo werden Nederlandse en Belgische klanten bediend.

DE shetlander shop voor shetlander en mini paard | Minihorseshop.nl