Pavo Nature’s Best is een compleet paardenvoer dat gemaakt is van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Het voer is speciaal ontwikkeld om te voorzien in de voedingsbehoefte van paarden die lichte tot middelzware arbeid verrichten. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen, die een paard nodig heeft om gezond te blijven en goed te presteren.

Pavo Nature’s Best is gemaakt van een mix van verschillende granen en is verrijkt met onder andere luzerne, lijnzaadolie, zonnebloempitten en bietenpulp. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het voer goed verteerbaar is en dat de voedingsstoffen optimaal worden opgenomen door het paardenlichaam.

Het voer is ook geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor stofallergieën of luchtwegproblemen, omdat het vrij is van stof en schimmels. Daarnaast bevat het voer geen melasse, waardoor het een laag suiker- en zetmeelgehalte heeft en geschikt is voor paarden die gevoelig zijn voor suikers.

Al met al is Pavo Nature’s Best een hoogwaardig voer dat speciaal ontwikkeld is voor paarden die lichte tot middelzware arbeid verrichten en dat bijdraagt aan een gezond en vitaal paard.

Bekijk hier de beste prijzen voor Pavo Nature’s best

o.a. verkrijgbaar bij

welkoop.nl (€18,19)
medpets.nl (€19,05)
bol.com (€23,68)
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 07:02