Pavo PodoGrow is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om jonge paarden en opgroeiende veulens te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. Het bevat een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen en aminozuren, die essentieel zijn voor de groei van botten, spieren en het immuunsysteem.

Met name de combinatie van calcium, fosfor en magnesium zorgt ervoor dat de botten van het jonge paard goed kunnen groeien en sterk worden. Daarnaast ondersteunen de aanwezige vitaminen en mineralen het immuunsysteem van het jonge paard en zorgen ze voor een gezonde huid en vacht.

Pavo PodoGrow is eenvoudig te gebruiken door het over het voer van het jonge paard te strooien. Het kan worden gegeven aan veulens vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 3 jaar, afhankelijk van de groei en ontwikkeling van het paard.

Het is belangrijk om te beseffen dat voedingssupplementen nooit een vervanging zijn voor een gezonde en uitgebalanceerde voeding en goede verzorging van het jonge paard. Pavo PodoGrow kan echter wel een waardevolle aanvulling zijn op het dieet van jonge paarden en helpen om ze gezond en sterk te laten opgroeien.

o.a. verkrijgbaar bij

welkoop.nl (€22,50)
medpets.nl (€22,52)
ej.nl (€22,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 24/05/2024 - 06:41