Iedereen wil het beste voor zijn huisdier, en alhoewel de meeste mensen een paard of pony niet direct zien als een huisdier krijgt het wel net zo veel aandacht. Sterker, waarschijnlijk krijgt het eigen paard of verzorgpony meer aandacht dan de gemiddelde marmot of woestijnrat.

En bij Pharmahorse verkopen ze de beste producten: van voer (luzerne, brokken, slobber) tot supplementen als Glucopro, magnesium, elektrolyten, lijnzaadolie, etc. en kruiden.

Pure producten van farmaceutische kwaliteit op de markt brengen zonder onnodige vul- en smaakstoffen. Dat is de visie van PharmaHorse. Door de hoog gedoseerde en zuivere supplementen onderscheidt PharmaHorse zich.

De hoogst haalbare kwaliteit van de paardensupplementen behalen we door te werken met Human Grade Quality grondstoffen. Onze kwaliteit is de reden dat PharmaHorse wordt gewaardeerd door vele (internationale) ruiters en amazones. Naast het bieden van de beste producten streven wij ook naar de beste service. Gratis verzending en het geven van advies op maat zijn slechts enkele aspecten.

Zuivere voedingssupplementen voor paarden. honden en katten.