Pavo MuscleBuild is een voedingssupplement voor paarden dat speciaal is ontworpen om de ontwikkeling van spieren te ondersteunen. Het is een aanvulling op het normale voedingspatroon van het paard en bevat ingrediënten die van nature de spieropbouw bevorderen.

Het belangrijkste ingrediënt in Pavo MuscleBuild is L-lysine. L-lysine is een essentieel aminozuur dat niet door het lichaam van het paard kan worden aangemaakt. Het is een belangrijk bestanddeel van spierweefsel en bevordert de opname van calcium. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van gezonde en sterke spieren.

Daarnaast bevat Pavo MuscleBuild ook magnesium en vitamine E. Magnesium speelt een belangrijke rol in de spierfunctie en is essentieel voor de energieproductie in de spieren. Vitamine E is een belangrijke antioxidant die de spieren beschermt tegen vrije radicalen.

Pavo MuscleBuild is ontworpen voor sportpaarden die extra spierondersteuning nodig hebben tijdens trainingen en wedstrijden. Het is ook geschikt voor paarden die herstellen van blessures en voor paarden die moeite hebben om spiermassa op te bouwen.

Het supplement is verkrijgbaar in poedervorm en kan eenvoudig worden toegevoegd aan het normale voedingspatroon van het paard. De aanbevolen dosering is 30 gram per dag voor een paard van 500 kg. Het is belangrijk om de dosering niet te overschrijden.

Pavo MuscleBuild is een veilig en effectief voedingssupplement dat kan bijdragen aan de ontwikkeling van gezonde en sterke spieren bij paarden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat supplementen geen vervanging zijn voor een gezond dieet en een gebalanceerde training. Raadpleeg bij twijfel altijd een dierenarts of voedingsdeskundige voordat u begint met het geven van supplementen aan uw paard.