Stress bij paarden: een veelvoorkomend probleem

Paarden zijn prachtige en krachtige dieren die nauw verbonden zijn met de mensheid. Helaas kunnen ze ook onder stress en angst lijden, vooral als ze blootgesteld worden aan veranderingen in hun omgeving, zoals verhuizingen, wedstrijden en ziekte. Stress bij paarden kan leiden tot veranderingen in hun gedrag en prestaties, en zelfs tot fysieke gezondheidsproblemen.

Gebruik van Zylkène Equine om stress bij paarden te beheersen

Gelukkig is er een supplement op de markt dat is ontwikkeld om paarden te helpen bij het beheersen van stress en angst. Dit supplement, genaamd Zylkène Equine, bevat een natuurlijke stof genaamd alpha-casozepine, die wordt gewonnen uit melkproteïnen en is aangetoond dat het een kalmerend effect heeft op paarden.

Zylkène Equine is verkrijgbaar in de vorm van capsules of een pasta en is bedoeld om als dieet supplement te worden gebruikt om het normale gedrag van gestreste of angstige paarden te ondersteunen. Het is een veilig en effectief supplement dat door veel paardeneigenaren en -verzorgers wordt aanbevolen.

Hoe Zylkène Equine te gebruiken

Als u ervoor kiest om Zylkène Equine te gebruiken, is het belangrijk om de aanbevelingen van de fabrikant op te volgen. Het supplement kan worden gegeven in combinatie met het reguliere voer of rechtstreeks in de mond van het paard. De dosering is afhankelijk van het gewicht van het paard en de mate van stress of angst.

Bespreek altijd met uw dierenarts of paardentrainer voordat u een nieuw supplement aan uw paard geeft. Zylkène Equine is een nuttig hulpmiddel, maar het is belangrijk om te realiseren dat het geen vervanging is voor een goede verzorging en training. Het is altijd het beste om samen te werken met een professional om het beste resultaat voor uw paard te bereiken.

Conclusie

Stress bij paarden is een veelvoorkomend probleem dat de gezondheid en het welzijn van uw paard kan aantasten. Gelukkig is er Zylkène Equine, een natuurlijke en veilige oplossing die is ontworpen om paarden te helpen bij het beheersen van stress en angst.

Is jouw paard snel nerveus en schrikachtig? Pavo NervControl is een dopingvrij product dat op een natuurlijke manier de innerlijke rust stimuleert.

o.a. verkrijgbaar bij

dierapotheker.nl (€66,83)
medpets.nl (€71,25)
bol.com (€78,23)
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 07:18