Subli Slobber: een smakelijke aanvulling op het dieet van je paard

Subli Slobber is een populaire aanvulling op het dieet van paarden. Het is een mengsel van geplette granen, gedroogde bietenpulp, lijnzaadschilfers en geëxtrudeerde maïs. Het kan eenvoudig worden bereid door het te mengen met warm water en te laten weken.

Subli Slobber bevat veel vezels en weinig suiker, wat het een gezonde keuze maakt voor paarden die vatbaar zijn voor stofwisselingsproblemen. Het is ook een goede bron van energie en kan daarom worden gebruikt om paarden te helpen bij het opbouwen van spieren en het verbeteren van hun uithoudingsvermogen.

Daarnaast is Subli Slobber een smakelijke traktatie voor paarden. Het kan worden gebruikt om medicijnen te verbergen of als beloning na een trainingssessie.

Het is belangrijk om Subli Slobber niet te veel te geven, omdat het kan leiden tot gewichtstoename als het in grote hoeveelheden wordt gevoerd. Het moet worden gebruikt als aanvulling op het dieet van het paard en niet als vervanging voor ruwvoer.

Subli Slobber is verkrijgbaar bij verschillende diervoederwinkels en online winkels. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken en verpakkingen, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw paard.

Kortom, Subli Slobber is een smakelijke en gezonde aanvulling op het dieet van je paard. Het kan helpen om de gezondheid en prestaties van je paard te verbeteren en kan ook dienen als een beloning of een manier om medicijnen te geven.

Subli Slobber – Paardenvoer – 15 kg

o.a. verkrijgbaar bij

welkoop.nl (€17,95)
bol.com (€26,99)
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 07:15

o.a. verkrijgbaar bij

welkoop.nl (€17,95)
bol.com (€26,99)
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 07:15