Veiligheid is de nummer een prioriteit bij paardrijden, en daarom is het dringend geadviseerd om een goede veiligheidshelm te dragen. Bij de meeste maneges is het dan ook verplicht om een cap te dragen. Er zijn veel verschillende opties als het gaat om caps voor paardrijden, en het is belangrijk dat u de tijd neemt om er een te kiezen die aan uw behoeften voldoet. Gelukkig hebben we hieronder de top 10 beste beschermende caps die paardenliefhebbers tot hun beschikking hebben.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de keuze van een helm afhankelijk is van persoonlijke voorkeur en pasvorm.

Samshield Shadowmatt: Deze cap is zeer populair vanwege zijn elegantie en comfort. Het heeft een harde buitenkant met schokabsorberend materiaal aan de binnenkant.

GPA First Lady 2x: Dit is een lichtgewicht en comfortabele cap die goede bescherming biedt tegen schokken. Het heeft een goede pasvorm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Charles Owen AYR8: Deze cap heeft een ventilatiesysteem en een gepatenteerd schokabsorberend materiaal. Het biedt comfortabele bescherming en is verkrijgbaar in verschillende maten.

KASK Dogma Chrome Light: Dit is een lichtgewicht en goed geventileerde cap met een aerodynamisch ontwerp. Het biedt goede bescherming en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Uvex Suxxeed Active: Deze cap heeft een harde buitenkant en een schokabsorberende binnenkant. Het heeft een goed ventilatiesysteem en biedt goede bescherming tegen stoten.

UVEX RIDING SUXXEED ACTIVE CAP

o.a. verkrijgbaar bij

ej.nl (€299,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 26/05/2024 - 06:59

Gatehouse Chelsea Air Flow Pro: Deze cap heeft een goede pasvorm en een goed ventilatiesysteem. Het heeft ook een harde buitenkant en schokabsorberend materiaal aan de binnenkant.

Champion Ventair: Deze cap heeft een goede pasvorm en biedt goede bescherming tegen stoten. Het heeft ook een goed ventilatiesysteem en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Casco Mistrall 2: Deze cap heeft een harde buitenkant en schokabsorberend materiaal aan de binnenkant. Het heeft ook een goed ventilatiesysteem en biedt goede bescherming tegen stoten.

Casco Mistrall-2 Paardrijcap Zwart

o.a. verkrijgbaar bij

ej.nl (€164,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 26/05/2024 - 06:59

One K Defender: Deze cap heeft een harde buitenkant en schokabsorberend materiaal aan de binnenkant. Het heeft ook een goed ventilatiesysteem en biedt goede bescherming tegen stoten.

Tipperary Sportage: Deze cap heeft een goed ventilatiesysteem en een schokabsorberende binnenkant. Het biedt goede bescherming tegen stoten en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De helmen van KEP Italia komen vaak ook erg goed uit de bus, dus bekijk die ook zeker.

o.a. verkrijgbaar bij

ej.nl (€299,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 26/05/2024 - 06:59

o.a. verkrijgbaar bij

ej.nl (€164,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 26/05/2024 - 06:59