PaardenPraatTV is een YouTube-kanaal gerund door Britt, Esra en Benthe-Sophie, drie meiden die hartsvriendinnen zijn en een gedeelde passie hebben: paarden. Op hun kanaal delen ze allerlei leuke video’s met paardenliefhebbers, of ze nu net beginnen met paardrijden of alles al weten over deze prachtige dieren.

Wat voor video’s maken ze?

De video’s van PaardenPraatTV zijn divers en er is voor elk wat wils. Je kunt er onder andere vinden:

Vlogs: Ga mee met Britt, Esra en Benthe-Sophie naar de stal, volg ze tijdens hun paardrijlessen of beleef leuke paardenavonturen met ze.

Uitlegvideo’s: Leer alles over paardenverzorging, verschillende paardrijdisciplines, interessante weetjes over paarden en nog veel meer.

Reviews: Britt, Esra en Benthe-Sophie testen paardenproducten, zoals zadels, bitten en poetsmiddelen, en delen hun mening met jou.

Challenges: De meiden gaan leuke uitdagingen aan met paarden, zoals een dressuurparcours rijden zonder stijgbeugels of op blote voeten door de modder galopperen.

Creatieve video’s: Laat je verrassen door de creatieve video’s van PaardenPraatTV, zoals knutselvideo’s met een paarden-thema of muzikale parodieën.

Waarom is PaardenPraatTV zo leuk?

PaardenPraatTV is niet alleen leuk voor paardenliefhebbers, maar ook voor iedereen die van dieren houdt en van een flinke dosis humor houdt. Britt, Esra en Benthe-Sophie zijn enthousiaste en spontane meiden die hun passie voor paarden met veel plezier delen.

Waar kan je ze vinden?

Naast hun YouTube-kanaal, kan je PaardenPraatTV ook volgen op hun website https://www.paardenpraat.tv/, Instagram [@paardenpraattv], Facebook [@paardenpraattv] en TikTok [@paardenpraattv].

PaardenPraatTV kledinglijn op Epplejeck

Ben je een echte fan van PaardenPraatTV en wil je je passie voor paarden laten zien? Dan is de PaardenPraatTV kledinglijn op Epplejeck https://www.youtube.com/watch?v=nC6RmMYIPUU precies wat je zoekt!

De collectie bestaat uit diverse items voor zowel dames als kinderen. De kledinglijn is gemaakt van hoogwaardige materialen en zit comfortabel. De designs zijn leuk en trendy, en perfect voor alle paardenliefhebbers.

Naast de PaardenPraatTV kledinglijn, heeft Epplejeck ook een ruim aanbod andere paardenartikelen, zoals zadels, bitten, poetsmiddelen en voer.

Bestel nu jouw favoriete PaardenPraatTV item op Epplejeck en laat je paardenliefde zien!

Tip: De PaardenPraatTV kledinglijn is limited edition, dus wees er snel bij want op = op!

Koop je PaardenPraatTV merchandise op bol.com