Playmobil, een van de meest iconische speelgoedmerken ter wereld, heeft een breed scala aan speelgoedsets die zich richten op het thema paarden. Of het nu gaat om het rijden van een paard, het zorgen voor een paard of het deelnemen aan wedstrijden, Playmobil heeft iets te bieden voor elke paardenliefhebber.

Een van de meest populaire sets is de Playmobil Country paardenranch, paardenstal. Deze set bevat een compleet ingerichte paardenstal met hooizolder en ruime paardenboxen. Er is ook een buitenplaats voor de paarden om te grazen en een houten hek om de weide af te zetten. Kinderen kunnen de paarden verzorgen en voeden met de meegeleverde accessoires, en de paarden helpen klaarmaken voor een wedstrijd met de meegeleverde zadels en hoofdstellen.

Een andere leuke set is de Playmobil Country paardrijclub. In deze set kunnen kinderen hun paarden trainen en meedoen aan wedstrijden. Er is een indoor paardrijhal, een buitenbaan, en er zijn verschillende obstakels om overheen te springen. Ook bevat deze set een kleedruimte en tribune voor de toeschouwers.

Voor kinderen die graag hun eigen paardenavonturen bedenken, heeft Playmobil ook een brede selectie van individuele paarden en ruiters. Zo zijn er sets met alleen een paard en zijn er sets met verschillende ruiters, die met hun eigen paarden deelnemen aan wedstrijden of een buitenrit maken. De paarden en ruiters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat kinderen hun eigen unieke combinatie kunnen maken.

Ook zijn er sets met een extra thema, bijvoorbeeld de Dierenarts, rijlessen met paardenbox, of de Jumping set voor kinderen die van springen houden. En natuurlijk wordt er ook ingesprongen op Spirit Untamed en Spirit Riding Free

Naast deze sets biedt Playmobil ook een breed scala aan accessoires en extra’s voor de paardenliefhebber. Zo zijn er verschillende soorten hindernissen, zadeldekjes, voerbakken en nog veel meer om de speelervaring van kinderen te vergroten.

Kortom, Playmobil biedt een scala aan speelgoedopties voor kinderen die dol zijn op paarden. Met hun innovatieve sets, accessoires en individuele paarden en ruiters, biedt Playmobil de perfecte mogelijkheid om de fantasie van kinderen te stimuleren en te inspireren om hun eigen paardenavonturen te beleven.

Bekijk alle Playmobil paarden items